promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megan Fox ruhája éppen a lába között szakadt szét, természetesen szándékosan, Jason Momoa pedig becsajozott, íme a gyönyörű szépség, a szerencsés kiválasztott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolgok történtek a nagyvilágban és itthon is.

2022-ben már a 20. hét is eltelt, és a sztárvilág megintcsak nem pihent, futószalagon jöttek az elképesztő és szenzációs hírek, miközben a parádés információk is szépen záporoztak, majd kerültek címlapra a legnagyobb újságoknál. Nincs megállás tehát, és a hírek mellett szépen jöttek fotók és videók is, amelyek egy kis analízis után ugyanolyan hírértékkel bírtak, mint bármely nagyobb sztori.

Schobert Lara egy magyar kastély kertjében mutatta meg tökéletes vonalait, a merész fotótól szinte felrobbant az internet.

A Promotions.hu egy kisebb sorozat keretében foglalkozott azókkal a sztárokkal és celebekkel, akiknek volt pornós múltjuk. Korábban már egy hosszabb írásban Hollywood legnagyobb neveit mutattuk be nektek, többek között a listára került Sylvester Stallone is. Most tettünk egy nagyobb kanyart, és Magyarország felé vettük az irányt, cikkünkben öt olyan magyar sztárt mutatunk be nektek, aki rendelkezik pornófilmes múlttal.

Istenes Bence és Csobot Adél közös fotóval lepte meg fél Magyarországot, a sztárpár csattanós választ adott mindenkinek.

Megan Fox egy elképesztő sztorit osztott meg a nagyközönséggel, amelyben bőven akad intim titok és intim részlet is, és kicsit abba is beleláthatunk, hogy működik a kapcsolatuk Machine Gun Kellyvel. A cikkben természetesen egészen szexi képeke is vannak a gyönyörű színésznőről, topmodellről.

A héten egy elkéepsztő sztori is napvilágot látott Meghan Markle-ről, aki valami nagyon fura módon tudatta a szakítás hírét. Valószínűleg tízezerből 1 ember vállalkozik ilyen akcióra.

Jason Momoának pedig egy törökeny mexikói szépség csavarta ela fejét.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás